Hansa Bussiliinid avas esimese rahvusvahelise liini Viljandist-Valmierasse

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Hansa Bussiliinid

Hansa Bussiliinid AS alustas liinivedudega Viljandi ja Valmiera vahel. Uus liin teenindab reisijaid korra nädalas.

Hansa Bussiliinide Viljandi regiooni juhataja Madis Lepa sõnul on mullu poole võrra enda käivet suurendanud Hansa Liinid uue Viljandi-Valmiera bussiliini näol valmis laienema rahvusvahelisele liiniveo turule. «Ettevõttel on olnud alati soov kasvada ja pakkuda reisijatele uusi sihtkohti ning Viljandi elanike huvi meie naaberriigi Läti vastu näitab selle bussiliini vajalikkust,» sõnas Lepp.

Buss väljub igal laupäeval kell 10.00 Viljandist ning saabub Valmierasse kell 11.35. Vahepeatusi tehakse Sultsis, Karksis, Karksi-Nuias, Lillis ja Rujienas. Valmierast Viljandisse väljub buss laupäeviti kell 15.15 ning jõuab sihtkohta kell 16.50.

Piletihinnad jäävad liinil vahemikku 3-7 eurot ning neid saab soetada Viljandi bussijaamast, bussist või veebilehelt www.tpilet.ee. Valmiera-Viljandi suunal saab pileteid osta bussist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles