Kurioosum: Soomes leidis aset öine maasikavargus (2)

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Porvoo maasikakasvataja sai esmaspäeva hommikul ebameeldiva üllatuse osaliseks, kui avastas, et tema põllul on tegutsenud varas. 

Möödunud pealtnägija sõnul oli varas veetnud teeäärsel põllul umbes tund aega ja kasutanud pimedas maasikate leidmiseks pealampi, mille ta vahele jäämise hirmus autode möödumisel välja lülitas, vahendas juhtumit yle.

Kokku jõudis varas enne põgenemist koguda maasikakasvataja hinnangul umbes viie kilo jagu maasikaid, mis tähendab talle 22,50 euro suurust rahalist kahju.

Varguse ohvriks langenu pole enda sõnul varaste peale vihane ja politseisse avaldust ei anna, küll aga on ta üllatunud ja leidis, et kui sarnane juhtum peaks ka tulevikus aset leidma, võtab ta ühendust politseiga.

Tema sõnul on tegemist humoorika looga ning mees ei mõista, miks peaks keegi vabatahtlikult veetma kasti maasikate nimel tunnikese pimedal, niiskel ja külmal põllul, riskides sealjuures veel vahelejäämisega.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles