Kontaveit on järjekordse suursaavutuse lävel

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit.
Anett Kontaveit. Foto: Peter Klaunzer/AP/SCANPIX

Tänavu maailma edetabelis võimsa tõusu teinud Anett Kontaveit (WTA 27.) on järjekordse suursaavutuse lävel, kui võib pääseda novembri alguses Hiinas toimuvale 2,3 miljoni dollarilise auhinnafondiga Elite Trophy turniirile.

Kui aastalõputurniirile pääsevad käimasoleva hooaja kaheksa paremat naistennisisti, siis Elite Trophy turniirile kutsutakse jooksva edetabeli 9.-19. kohal asuvad naised. Lisaks saab üks mängija vabapääsme.

Kui tabel praegu lukku läheks, oleks turniirile pääsemas ka jooksvas edetabelis 19. kohta hoidev Kontaveit, kes kogunud siiani 1473 punkti. Kontaveidile pakuksid konkurentsi Kristina Mladenovic, Svetlana Kuznetsova, Elena Vesnina, Anastasija Sevastova, Anna Pavljutšenkova, Angelique Kerber, Coco Vandeweghe, Caroline Garcia, Mirjana Lucic Baroni ja Magdalena Rõbarikova

Kuni 2019. aastani peetakse Elite Trophy Hiinas Zhuhais. Läbi aegade esimese Elite Trophy võitis 2015. aastal ameeriklanna Venus Williams.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles