Mägi ja Jagori kange konkurent jääb MMilt kõrvale

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nicholas Kiplagat Bett MMil tiitlit ei kaitse
Nicholas Kiplagat Bett MMil tiitlit ei kaitse Foto: Morry Gash/AP

Meeste 400 meetri tõkkejooksu valitsev maailmameister Nicholas Bett Londonis tiitlit ei kaitse. Rasmus Mägi ja Jaak-Heinrich Jagori konkurenti vaevab jalavigastus.

Betti soomlasest mänedžer Jukka Harkonen kinnitas, et Keenia jooksumeest kimbutab tõsine jalavigastus mai algusest saadik, kui Bett võistles Doha Teemantliiga etapil ning sai ajaga 49,70 neljanda koha.

Nädal hiljem Shanghai etapil oli Bett kõigest 51,09ga seitsmes (Mägi oli tollel etapil kolmas 49,38-ga) ning kuna valu järgi ei andnud, alustas jooksja Nairobis ravikuuri. Sealsed arstid teda aidata ei suutnud ning Harkonen tõi ta kodumaale, Lahtisse.

Lahti haiglas selgus, et Bettil on sääreluu väsimusmurd, mille ravimiseks läheb paar kuud. «Olen pettunud, sest minu peamine eesmärk oli Londonis tiitlit kaitsta. Tulen parema ja tugevamana tagasi!» sõnas Bett.

Meeste tõkkejooksu eeljooksud peetakse Londoni MMil 6. augustil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles