Olari Taal ettevõtjate valimisnimekirjast: Mõis ja Sõõrumaa on visad vennad (1)

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olari Taal
Olari Taal Foto: Terje Lepp

Kuigi Haapsalu elanikust ettevõtja Olari Taal ise peatsetel valimistel ei osaleks - kuna tal on muudki teha -, tunnustab Jüri Mõisa ja Urmas Sõõrumaa visadust valimistel kaasa lüüa.

«Esiteks, olen poliitiliselt unise, aga elamiseks mõnusa Haapsalu linna kodanik. Teiseks, on muidki asju, millega tegeleda. Aga tuleb tunnustada meeste sportlikku hasarti, eks nõndaviisi saabki asju muuta,» ütleb ettevõtja Olari Taal intervjuus Äripäevale vastusena küsimusele, miks teda Mõisa, Sõõrumaa ja Luigega ühes pundis ei ole.

Ka ütleb Taal, et ettevõtjate edu paneb valimistel paika see, millise nimekirja nad kokku saavad, kuid tõenäoliselt pole siiski pärast valimisi pealinnas nendeta võimalik Keskerakonda kukutada või ei püsi Keskerakond nendeta võimul. «Luike ei tunne, aga Mõisa ja Sõõrumaa näol on tegemist väga visade vendadega,» kinnitab ettevõtja.

Loe lähemalt Äripäevast.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles