Maanteeamet testib Tallinna-Pärnu maanteel tasuta tualette (1)

Andres Einmann
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Maateeamet paigaldab Tallinna-Pärnu maanteele kaks sanitaarkonteinerit ehk tualetti ning kui need end õigustavad, siis tuleb neid Eestisse mujalegi.

Maanteeamet otsib hankega sanitaarkonteinerite paigaldajat Tallinna-Pärnu maanteele kahte parklasse - Ääsmäele ja Nurmele Sauga lähedal, kirjutab rahvusringhäälingu uudisteportaal.

Maanteeameti hooldeosakonna peaspetsialist Külliki Laines ütles ERRile, et konteiner peab sisaldama vähemalt kolme eraldi osa: naiste, meeste ja inva-WC. WC kasutamise eest tasuma ei pea.

Sanitaarkonteineri paigaldajal tuleb tagada selle esteetiline väljanägemine kogu lepinguperioodi jooksul. «Juhul kui eelnimetatud konteiner on saanud sedavõrd kahjustada, et selle esteetiline väljanägemine ei vasta enam nõuetele, on teenuse pakkuja kohustatud sanitaarkonteineri välja vahetama,» on maanteeameti tingimus.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles