Politsei otsib arvatava pedofiili võimalikke ohvreid (1)

Helen Mihelson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fotol on laste seksuaalses väärkohtlemises kahtlustatav Ruslan. Politsei palub kõigil võimalike teiste süütegude pealtnägijatel ning kannatanutel võtta ühendust telefonil 5301 9938.
Fotol on laste seksuaalses väärkohtlemises kahtlustatav Ruslan. Politsei palub kõigil võimalike teiste süütegude pealtnägijatel ning kannatanutel võtta ühendust telefonil 5301 9938. Foto: Põhja prefektuur

Politsei palub inimeste kaasabi, et leida laste seksuaalses väärkohtlemises kahtlustatava mehe ohvreid.

Möödunud nädalal pidasid Põhja prefektuuri kriminaalbüroo uurijad Loksa linnas kinni 47-aastase Ruslani, keda kahtlustatakse laste seksuaalses väärkohtlemises. Eeluurimise ajal kogutud informatsiooni järgi ahvatles mees lapsealisi tüdrukuid, meelitas neid endaga koju ja väärkohtles neid seksuaalselt, teatas Põhja prefektuur.

Mees on varasemalt korduvalt kriminaalkorras karistatud laste vastu suunatud seksuaalkuritegude eest. Põhja ringkonnaprokuratuuri taotlusel ja kohtu loal viibib mees vahi all.

Põhja prefektuuri kriminaalbüroo seksuaalkuritegude ja lastekaitse grupi juhi Reimo Raiveti sõnul on seni tuvastatud kolm võimalikku kannatanut, kes on tüdrukud vanuses 9-12 eluaastat.

«Meil on alust arvata, et ohvreid võib olla rohkem. Seetõttu palume lapsevanematel oma lastega rääkida ning palume kõigil, kel mehe suhtes pretensioone, meiega ühendust võtta. Ootame igat infokildu, mis uurimisele kaasa võib aidata,» sõnas Raivet.

Politsei palub kõigil võimalike teiste süütegude pealtnägijatel ning kannatanutel võtta ühendust Põhja prefektuuri lastekaitseteenistuse telefonil 5301 9938.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles