Peokohtades rahvapuudust ei ole

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere ühes popimas baaris Kära Kantsis käib pidu ka suvel. Tõsi, rahvast on siis küll veidi vähem, aga mitte nii vähe, et oleks vaja kaaluda uste sulgemist.
Rakvere ühes popimas baaris Kära Kantsis käib pidu ka suvel. Tõsi, rahvast on siis küll veidi vähem, aga mitte nii vähe, et oleks vaja kaaluda uste sulgemist. Foto: Marianne Loorents

Võib küll arvata, et suviti on inimesed linnast väljas ja naudivad loodust, aga tegelikult käiakse pidutsemas ka soojal ajal.

Rakvere ainukeses ööklubis Mjaus käib rahvast piisavalt, et ka suviti klubi avatud hoida. “Muidugi on rahvast vähem kui talveperioodil, aga uksi tasub lahti hoida küll,” ütles Mjau esindaja Anu Aleksejev.

Kui sügiseti-talviti-kevaditi käivad pigem üle kolmekümnesed, siis suviti rohkem noored, 18–25-aastased. Suvel ootavad pidutsejad suure tõenäosusega pimeduse saabumist, sest klubisse jõutakse alles kella ühe paiku. Talveperioodil ollakse seevastu juba kella 11 ajal ukse taga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles