Savisaar murrab eraklusest välja (1)

Anneli Ammas
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kättemaksuhimuline, kuri, viha täis, mahajäetud, reedetud, eesti ja Tallinna rahva heategija, võimujanus vana mees Hundisilmal – need on epiteedid, mida Edgar Savisaare kohta eilsest alates tema endiste ja praeguste võitluskaaslaste, poliitiliste konkurentide ja poliitanalüüsijate suust on kostnud.

Üleeile õhtul postitati Edgar Savisaare kontole Facebookis video, kus vana, väsinud kõne ja ilmega mees teatab, et ta on ikka võitluseks valmis, ja tuletab meelde, mida kõike head ta on teiste inimeste heaks teinud ja kuidas teda on tema lähimad sõbrad ja võitluskaaslased reetnud ning võimust ilma jätnud. 

Ööpäeva jooksul järgnes sellele Keskerakonna peasekretäri, esimehe, riigikogu fraktsiooni liikmete kirjutisi ja kommentaare. Poliitringkondades räägiti, et Toompeal ning all-linnas võimul olev Keskerakond on šokis Savisaare teatest, et erakonna looja läheb valimistele omanimelise nimekirjaga. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles