Kummaline juhtum Austraalias: mees murdis majja, et vahuveini juua ja magada

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mees vahuveini valamas
Mees vahuveini valamas Foto: Panther Media/Scanpix

Austraalia politsei teatel leidis riigi lääneosas Esperance’is aset juhtum, milles mees murdis majja, jõi seal suures koguses vahuveini ja jäi siis majaomaniku voodisse magama.

36-aastane mees läks võõrasse majja möödunud reedel lõuna paiku kohaliku aja järgi, kui omanik ja ta pere olid väljas ja kedagi kodus ei olnud, edastab BBC.

«Sissemurdjale jäi silma, et majas on võrdlemisi kallist vahuveini ja ta jõi suure koguse ära, jäädes purju. Kuna voodi oli käepärast, läks ta sinna magama,» teatas politsei.

Majaomanik tuli õhtul töölt, leidis lahtise ukse, palju tühje vahuveinipudeleid ja võõra oma voodist magamast, kutsudes kohe politsei.

«Omanik lahkus vaikselt majast, et mitte maganud murdvarast äratada. Alles väljas olles helistas naine politseisse. Politsei saabus kiiresti ja võttis sissetungija voodis kinni,» sõnas Esperance’i politsei esindaja Richard Moore.

Moore sõnul oli mees vahuveinist nii purjus, et ta ei seisnud püsti. Ta vajas haiglaravi, kuna tal oli alkoholimürgistus.

Meest süüdistatakse sissemurdmises ja võõra vara hävitamises ehk vahuveini ärajoomises. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles