Pubi ei teenindanud katoliku preestreid, kuna arvas, et tegemist on poissmeestepeol osalejatega

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katoliku preester
Katoliku preester Foto: Panther Media/Scanpix

Ühendkuningriigis Walesis Cardiffis asuva pubi teenindajad keeldusid teenindamast katoliku kiriku preestreid, kuna arvasid, et tegemist on poissmeestepeol osalejatega, kes on karnevalikostüümid selga tõmmanud.

Cardiffi City Arms pubi teenindajad said meeste käitumisest ja sõnakasutusest lõpuks aru, et tegemist on päris preestritega, nad vabandasid ja pakkusid neile tasuta jooke, edastab Reuters.

Pühad isad teatasid nendega juhtunust sotsiaalmeedias.

Preestrid tähistasid möödunud laupäeval kolleegi Peter McLareni ordineerimist preestriks ja tahtsid natuke õlut juua, kuid pubi teenindajad teatasid neile, et nad ei teenida suurt gruppi, mille liikmed kannavad poissmeestepeol või karnevalil kantavaid kostüüme.

Preestrid arvasid, et neid ei teenindata ja hakkasid juba lahkuma, kui üks teenindaja sõnas, et tegemist on ikka õigete preestritega, sest mehed ei käitu nagu poissmeestepeo seltskond. Nad said siis tasuta jooke.

Preestrid mõtlesid alguses, et teenindajad teevad nalja, kui pidasid neid karnevalikostüümide kandjateks.

Pühade isade sõnul võisid pubi teenindajad neid tõesti poissmeestepeoga seostada, sest Ühendkuningriigis on kombeks kanda sellistel pidudel karnevalikostüüme. Samuti tarbitakse siis palju alkoholi ja tekib tülisid. Siinsel juhtumil üritasid baaritöötajad seda ennetada.

Pubi töötaja selgitas hiljem Twitteris, et nad ei soovi sekeldusi politseiga ja selle tõttu ei teeninda nad suuri seltskondi, mille liikmed kannavad karnevalikostüüme ja tahavad teha poissmeestepidu.

«Tegemist oli tõeliste pühade isadega, kellega tekkis väike arusaamatus, kuid see lahenes kiiresti,» lisas pubi töötaja. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles