Raskes joobes eestlasest veokijuht lõhkus Saksa kiirteel kümneid liiklusmärke (4)

Andres Einmann
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Michael Dalder / Reuters / Scanpix

Raskes joobes Eesti veokijuht sõitis eile hommikul Põhja-Saksamaal veokiga maha kümneid ajutisi liiklusmärke, põhjustades tuhandete eurode ulatuses kahju.

Saksa kiirteepolitsei patrull märkas teisipäeva öösel kella 2.30 paiku, et Lübecki lähedal A1 kiirteel Sereetzi ja Bad Schwartau vahelisel lõigul on teeremondi piirkonnas maha sõidetud suur hulk ajutisi liiklusmärke. Samuti oli sündmuskohal maas õlijäljed, mis viitasid sellele, et õnnetuse põhjustanud sõiduk on saanud kannatada ja sealt lekib õli.

Politseinikud sõitsid mööda õlijälgi, mis juhatasid nad Lübecki linna sisse. Buntekuhwegi ja Ziegelstrasse ristmikul märkasid nad Eesti numbrimärkidega veoautot, mille juures oli maas suur õliloik, kirjutab Kieler Nachrichten.

Juhiga vesteldes tundsid korrakaitsjad tugevat alkoholilõhna ning lasid 25-aastasel eestlasel seetõttu puhuda alkomeetrisse, mis näitas 2,27-promillist joovet.

Kuna veokist lekkis jätkuvalt õli, lasid politseinikud sõiduki sündmuskohalt ära vedada. Politsei võttis mehe juhiloa hoiule ning teda ootab tõenäoliselt suur rahatrahv.

Liiklusmärke lõhkus eestlane umbes 1000 euro väärtuses, veoauto remont läheb esialgsetel hinnangutel maksma umbes 3000 eurot.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles