Skandaalne pressijuht Scaramucci sai Valgest Majast kinga, kuna tal on suhe uudisteankruga?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anthony Scaramucci
Anthony Scaramucci Foto: JONATHAN ERNST/Reuters/Scanpix

USA president Donald Trump vallandas 31. juulil väga lühikest aega Valge Maja pressijuhi ametikohal olnud Anthony Scaramucci ja seda väidetavalt põhjusel, et ta kasutas avalikkuses räigeid väljendeid, sõimates kolleege ja lubas Valges Majas siseinfo lekete tõttu puhastuse läbi viia.

TMZ teatel oli vallandamise põhjuseks hoopis asjaolu, et Scaramuccil on suhe Fox News uudisteankru Kimberley Guilfoyle’iga.

Kimberly Guilfoyle
Kimberly Guilfoyle Foto: John Palmer/MPI/Capital Pictures/PAL/MPI/Capital Pictures/Scanpix

Kõmufotograafid on neid mitmel korral koos jäädustanud, kaasa arvatud 26. juulil Valges Majas, kuhu Scaramucci kutsus Guilfoyle’i õhtusöögile. See info jõudis meediasse ja kohe tekkis küsimus, et kui usaldusväärne Scaramucci on ja kas ta mitte ise ei leikita Valge Maja siseinfot.

Anthony Scaramucci
Anthony Scaramucci Foto: JONATHAN ERNST/Reuters/Scanpix

Scaramucci olevat pärast õhtusöögi avalikuks tulemist üritanud juhtunut kinni mätsida, kuid sellega valas ta veelgi rohkem õli tulle.

Igatahes sel esmaspäeval vallandas Donald Trump vaid 11 päeva Valge Maja pressijuhi ametis olnud Anthony Scaramucci.

Väidetavalt oli Trump Scaramuccile öelnud, et ta hammustas liiga suure suutäie, saamata aru kui suur see oli ja mängis end ise nurka, kaotades usaldusväärsuse.

Lisaks andis Scaramucci naine Deidre Ball lahutuse sisse, olles üheksandat kuud rase. Paari laps sündis juuli lõpul, vaid paar päeva pärast seda, kui Scaramuccist oli saanud Valge Maja pressijuht. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles