Üheksa soodsat tegevust vihmaseks puhkusepäevaks

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vihmase ilmaga ei tule rannaskäigust midagi välja.
Vihmase ilmaga ei tule rannaskäigust midagi välja. Foto: Panthermedia / StockbrokerXtra by Monkeybusiness

Olgu tegu puhkusega Eestis või soojas välisriigis, liiga üürike on see aeg nagunii ning vihmane ilm rikub tuju veel eriti ära.

Puhkust saab harva ümber seada ning kui oled oma valiku langetanud perioodile, mil juba mitmeid päevi vihma sajab, võib see puhkusemeeleolu päris korralikult rikkuda, vahendab rahablogi The Simple Dollar. Kui väljas olla pole võimalik, tuleb otsustada tubaste tegevuste kasuks ning tegeleda nende asjadega, mis päikselisel päeval tunduks raiskamisena või mida sa juba ammu ette võtnud pole. Järgnevalt mõned nõuanded vihmase puhkusepäeva veetmiseks.

Mine raamatukokku. Vihmase päeva ideaalne kaaslane on raamat ning miks mitte viia end kurssi viimaste aastate uudisteostega, mille lugemiseks seni on aega nappinud. Enamasti on raamatukogudes ka tasuta internet ning isegi põnevad audioraamatud.

Käi veekeskuses. Seda saab teha nii välismaal hotellis või mõnes lähedalasuvas veekeskuses kui ka kodulinnas. Lõbus ajaviide on see kahtlemata, kui parajasti merre ujuma minna ei saa.

Külasta muuseume. Vihma eest pakuvad varju lugematud muuseumid nii kodu- kui välismaal, ühtlasi on piletihinnad üsna soodsad.

Mine uisutama. Suuremad uisuhallid on lahti aastaringselt ning kuna talvise uisutamiseni on veel tükk aega oodata, siis miks mitte ka südasuvel see soodne meelelahutus ette võtta.

Mine kinno. Vihmase ilmaga on kino suurepärane valik koos perega külastamiseks ja uute filmide vaatamiseks.

Mängi kaarte. Kaardipakk võiks olla igal reisil kaasas, kuna see võtab vähe ruumi, ent mängida saab igal pool ja iga ilmaga.

Külasta restorani. Kui kodus on kõik tubased toimetused juba tehtud, tuleb end premeerida selle restorani külastusega, millel juba tükk aega oled silma peal hoidnud.

Mängi bowling’ut. Mida rohkem rahvast, seda soodsam aks mäng kujuneb. Bowlingu'ga võib meelelahutuslikult veeta terve pika vihmase õhtu.

Lõõgastu. Kui muul ajal on tegemisi ja käimisi lõputult, võib ka vihmase ilmaga lõpuks aja maha võtta ja selle rahulikult kodus veeta. Unusta hetkeks pesemata nõud või pesu, võta parem lõõgastav vann, kuula muusikat, loe raamatut või tegele mistahes muu rahustava tegevusega. Kui oled kiire eluviisiga, siis ei pruugi sellist rahulikku hetke enam nii pea tulla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles