Pildid: veok sõitis Tartus otsa sõiduautole ja elektripostile

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna pärastlõunal juhtus Tartus Narva maantee piirkonnas liiklusõnnetus, millest inimesed pääsesid küll vigastusteta. Küll aga said kannatada autod ja ka üks elektripost ning liiklus tuli selle tohuvabohu tõttu sulgeda.

Politsei sai väljakutse avariipaigale kell 13.04, kinnitas Lõuna prefektuur. Esialgsetel andmetel ei märganud kesklinna suunas liikunud veoki juht esimesse ritta ümberreastumisel tema kõrval liikunud sõiduautot Toyota. Masinad põrkasid omavahel kokku, pärast kokkupõrget kaotas raskeveok juhitavuse ja sõitis vastu teeäärset tänavavalgustusposti.

Betoonist post sai tõsiselt viga ja murdus pikali. Selle liin kukkus peale õnnetuspaigalt vastassuunas Narva maantee poole liikunud sõiduautole BMW. Liiklus oli mõnda aega häiritud.

Politsei kinnitusel olid kõik juhid kained ja omasid juhtimisõigust. Juhtunu täpsemaid üksikasju selgitab politsei edasises menetluses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles