Viiest viis – noorel triatleedil on kuldne aasta

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sel aastal tõi Eleri esimese üldvõidu koju Paidest. Finišilinti tõstes valdasid neiut ki rjeldamatud emotsioonid. Esimest korda elus oli ta tundnud võidumõnu kaks aastat tagasi, samuti Paides.
Sel aastal tõi Eleri esimese üldvõidu koju Paidest. Finišilinti tõstes valdasid neiut ki rjeldamatud emotsioonid. Esimest korda elus oli ta tundnud võidumõnu kaks aastat tagasi, samuti Paides. Foto: Erakogu

Juba varasest lapsepõlvest saati spordiga tegelenud Eleri Etverk lööb praegu laineid Eesti triatlonimaastikul. Rakverest pärit neiu on sel hooajal saanud viiel etapil viis üldvõitu, mis on 19-aastase noore kohta väga suur saavutus.

Eleri leidis tee spordini tänu oma perekonnale. Ta isa Erkki Etverk jookseb maratoni ning nii ema kui ka vanem vend on kõvasti sporti teinud. Eleri suur eeskuju oligi vanem vend Markko, sest vaadates venna sooritusi triatlonis, tundis ta, et tahab samuti selle alaga tegeleda.

Esimese triatloni läbis Eleri väga noorelt – juba seitsmeaastasena. Lisaks triatlonile tegeles ta kergejõustiku ja ujumisega. Kuna vahepeal kimbutas noort sportlast aga sääreluuümbrise põletik, pidi ta triatlonis pausi tegema ning jätma ka kergejõustiku.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles