Vabatahtlikust pressiesindajaks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pressiesindaja Tuuli Potik ning maskott on nagu sukk ja saabas.
Pressiesindaja Tuuli Potik ning maskott on nagu sukk ja saabas. Foto: Erakogu

Kümme aastat tagasi nägi Tuuli Potik põneva festivali Viru Folgi reklaami. Neiule hakkasid kohe silma välja kuulutatud ägedad bändid ja ürituse toimumiskoht Käsmu – Tallinnast pärit Tuuli oli kunagi perega sealkandis tihti suvitamas käinud. Tollase tudengina tahtis ta peost osa võtta, kuid et ülikooli ajal napib noortel raha, otsustas ta festivalil kaasa lüüa vabatahtlikuna.

Juba varem priitahtliku tööd teinud Tuuli võttis oma seljakoti ja sõitis Käsmu. Neiu oli teistest vabatahtlikest vanem ja natuke kogenum, ta pandi abiliseks pressikeskusse ja edasi on läinud nii, et juba üheksa aastat on Tuuli töötanud Viru Folgi pressiesindajana.

See aga on Tuuli sõnul festivali korraldamise juures üks väiksemaid töid: ta on peakorraldaja Peep Veedlat kõik need kümme aastat aidanud ja assisteerinud igasuguste asjade juures. Kui vaja, teeb ta süüa või lasteprogrammi, kirjutab pressiteateid, täiendab kodulehte ja Facebooki või annab nõu esinejate teemal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles