Kahe kanali vabalevist lahkumine Tartumaal suuri järjekordi ei tekita

Liisa-Lotta Veiken
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanal 2 ja TV3 lahkusid 1. augustil vabalevist.
Kanal 2 ja TV3 lahkusid 1. augustil vabalevist. Foto: Tairo Lutter

​Eelmise nädala alguses lahkusid Kanal 2 ja TV3 vabalevist. Kuigi terve juulikuu kasvas teleoperaatoritega liitumise sooviavalduste hulk ning järjekorrad venisid kohati pikale, on olukord praeguseks rahunenud ja teleühenduse saab enamjaolt nädalaga.

Viasati meediasuhete juht Karin Laurima rääkis, et huvi Viasatiga liitumise vastu on juuni keskpaigast olnud pidevas tõusutrendis. Tema sõnul on Viasat end Kanal 2 ja TV3  lahkuvad vabalevist, ning selleks valmistunud ja seetõttu suurt järjekorda neil pole. 

Laurima hinnangul on Tartumaalt sellel ajal olnud klienditeenindusse ligi 1400 kõnet. «Praegu on kõik paigaldamised vaatamata suurenenud mahtudele laabunud viperusteta ning ootejärjekorda pole,» nentis ta.

Laurima ütles, et kui klient annab neile teada, et ta soovib Viasatiga liituda, siis võtab tehnik temaga kolme kuni viie tööpäeva jooksul ühendust.

Telia kommunikatsioonijuht Katrin Isotamm rääkis, et ootejärjekord on sõltuvalt piirkonnast nädal kuni kaks. Kui rikkeid ei esine, näiteks äike suurt kahju ei tee, saab teatud puhkudel ka kiiremini, sest siis saavad tehnikud kogu oma aja just sellele tööle pühendada.

Telia TV ja multimeedia teenuste juht Karl Anton ütles, et eelmiseks reedeks oli Tartumaalt tulnud kõnesid umbkaudu 2000.

«Ooteaeg on umbes kaks nädalat, aga see sõltub väga palju sellest, kas äiksevihma tuleb või ei,» nentis ta ja lisas, et kui ilm on hea, siis läheb rikete kõrvaldamiseks mõeldud aeg klientide teenindamisele.

Elisa ja Starmani juhatuse liikme Andrus Hiiepuu sõnul on Tartumaalt tulnud Starmanile üle 2000 liitumissoovi. Klient saab Starmani teleteenusega kõige kiiremini liituda, kui tuleb Elisa ja Starmani esindusse või suuremasse elektroonikapoodi, seal saab kohe lepingu sõlmitud ja vajalikud seadmed kätte.

Hiiepuu ütles, et kodus saab seadmed teleriga ise ühendada ja selleks kulub 10–15 minutit. Kui klient vajab tehnikut, tuleb oodata üle nädala.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles