«Tähesõjad» ja Marveli filmid võivad Netflixist kaduda

Kultuuritoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Star Wars: The Force Awakens"
"Star Wars: The Force Awakens" Foto: SCANPIX

Netflixist võib paljude fännide jaoks kujuneda Notflix, sest Disney kompanii ähvardab endale kuuluva sisu sealt eemaldada.

Põhjus on selles, et Disney plaanib juba järgmisel aastal avada kaks omaenda voogedastusteenust, millest üks on pühendatud spordile ja teine meelelahutusele. Seega pole mõtet niisuguseid populaarseid frantsiise, nagu «Tähesõjad» (mitte et Eesti Netflixi kasutajad neid näha saaksidki) jt konkureerivale teenusele jätta, kirjutab portaal Gamespot. Disney on aru saanud, et voogedastus on tulevikuturg ja pole ime, et kompanii tahab oma sisu vaatajatele pakkuda otse, ilma vahendajateta.

Netflix reageeris uudisele teatega, et Disney sisu jääb nende keskkonnas vaadatavaks kindlasti kahe järgmise aasta jooksul. «US Netflixi klendid saavad neid filme vaadata kuni 2019. aasta lõpuni, kaasa arvatud kõik filmid, mis linastuvad 2018. aasta jooksul,» ütles firma kõneisik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles