Mallukas läheb poliitikasse! Loe, millise erakonna ridades kandideerib tuntud blogija (13)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mallukas
Mallukas Foto: Instagram

Staarblogija Mallukas annab värskes blogipostituses teada, et ta otsustas poliitikat tegema hakata.

Mallukas ehk Mariann Treimann kirjutab, et ta kandideerib kohalike omavalitsuste valimisel Nõmme linnaosas. Malluka valitud parteiks osutus Reformierakond.

«Mulle lihtsalt tundus, et Reformierakond on kuidagi minu vaadetega kõige rohkem klappiv värk. Just nemad tahavad läbi pressida lasteaeda kohatasu kaotamise ja üldse lasteaedasid korda klanida,» seletab Mallukas.

«Ma nüüd kujutan ette, et see tekitab paljudes suure küsimärgi, sest ma olen ju korduvalt rõhutanud seda, et ma ei tea poliitikast mitte essugi ja isegi seda ei teadnud ma jupp aega tagasi, mis asi on koalitsioon Olgem ausad, minu eesmärk ei olegi kuskile riigikokku ronida ja seal mitmeid tonne palka saada, vaid ma lihtsalt elan Nõmmel, ma kavatsen siia elama jääda ja oma lapsi siin üles kasvatada. Seetõttu tundub mulle adekvaatne mõte, et võiks siis siinset elu oma nõu ja jõuga natukene mugavamaks ja mõnusaks muuta,» lisab ta.

Loe Malluka poliitilistest mõtetest ja eesmärkidest tema blogist.

Kommentaarid (13)
Copy
Tagasi üles