Milline on Kim Kardashiani unistuste amet? Vastus peitub seriaalis «CSI: kriminalistid»

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kim Kardashian
Kim Kardashian Foto: Twitter/Twitter/Scanpix

USA tõsielustaar Kim Kardashian, kes on pidevalt oma kehakumeruste, ütlemiste, juhtumiste ja selfidega meediakajastustes, üllatas nüüd kannapöördega.

36-aastane Kardashian teatas, et talle meeldivad politsei- ja krimiseriaalid, eriti aga «CSI: Crime Scene Investigation» (CSI: kriminalistid) ja kui tal oleks võimalik, siis töötaks ta hea meelega kriminalistina, edastab elitedaily.com.

Kim Kardashian
Kim Kardashian Foto: Twitter/Twitter/Scanpix

Kardashian käivitas sel kuul fännilehekülje «Forensic Investigation» (Krimiuurimine), milles ta teatas, et teistsuguses elus töötaks ta kriminalistina. 

Fännide sõnul oleks Kim nagu mõne seriaali naiskriminalist, kes on seksikas, kuid samas nutikas.

Oli ka neid, kelle arvates võiks Kardashian käivitada tõsieluseriaali «Keeping up with the Forensic Investigator».

Kim Kardashian
Kim Kardashian Foto: SUPPLIED BY XPOSUREPHOTOS.COM/SCANPIX

Kardashiani teatel jälgib ta Netflixis ka krimidokumentaale, kus on lavastatud kujul esitatud mitmeid mõrva- ja krimijuhtumeid.

Sotsiaalmeedias kommenteeriti, et äkki sobiks Kim Kardashian hoopis eradetektiiviks ja ta visiitkaardil võiks olla lihtsalt Kim K. Ta uuriks kopsaka summa eest meelsasti moemaailmas korda saadetavaid kuritegusid, millega on seotud nii mõnigi kuulus moelooja ja modell. 

Kim Kardashian
Kim Kardashian Foto: SUPPLIED BY XPOSUREPHOTOS.COM/SCANPIX

Kim Kardashian langes möödunud aasta oktoobris Pariisis juveelivarguse ohvriks, kui relvastatud kurjategjad viisid hotellitoast kaasa mitme miljoni dollari eest ehteid.

Sotsiaalmeedias kommenteeriti, et kui Kardashian oleks kriminalist, siis oleks ta suutnud selle varguse ise lahendada. 

«CSI kriminalistid» (CSI: Crime Scene Investigation) on Emmy auhinnaga pärjatud USA telesari, milles kriminalistide meeskond uurib ja lahendab Las Vegases ebatavalisi surmajuhtumied. Sarja tootis aastail 2000–2015 USA telejaam CBS.  

«CSI» said alguse kõrvalsarjad «CSI: Miami» ja «CSI: New York».  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles