Savisaar viidi haiglasse ja istung katkes (10)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Korruptsioonisüüdistusega kohtu all olev Keskerakonna eksliider Edgar Savisaar väitis pärastlõunal kohtus, et tal hakkas halb, mistõttu kutsus kohtunik kohtusse kiirabi. Savisaar viidi haiglasse, istung täna enam ei jätku.

Savisaar märkis, et tal on lihtsalt halb olla ja ta sooviks istungi edasilükkamist. Savisaar lisas, et on mitu päeva kohtus vastu pidanud.

Juhtiv riigiprokurör Steven-Hristo Evestus leidis, et Savisaare osas tuleks läbi viia arstlik kontroll ja kohale tuleks kutsuda kiirabi. Evestuse sõnul ei saa nõustuda sellega, et mõni menetlusosaline lihtsalt väidab, et tal on halb olla ja seetõttu jääb istung ära.

Kohus kutsus Savisaarele kiirabi.

Kiirabiarsti sõnul oli Savisaarel väga kõrge pulss ja ka kõrge vererõhk, mistõttu ei saa ta enam kohtuistungil osaleda. Ühtlasi viis kiirabi Savisaare haiglasse. Seepeale kuulutas kohtunik istungi lõppenuks. 

Kommentaarid (10)
Copy
Tagasi üles