Läti alkomüüja: elu sees ei uskunud, et see nii suureks läheb

Lennart Ruuda
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viinakaupluse juhataja Einar Visnapuu ei ole kindel, et piirikaubandus kestab igavesti. Praegu läheb aga õlut nagu leiba.
Viinakaupluse juhataja Einar Visnapuu ei ole kindel, et piirikaubandus kestab igavesti. Praegu läheb aga õlut nagu leiba. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Pea kaks aastat Läti piiri ääres odavat alkoholi müünud Alko1000 kaupluste juht Einar Visnapuu ütles, et nad poleks kunagi osanud oodata, et nende äri nii suureks läheb. Samas ei pruugi see kesta igavesti.

Endises Valka piiripunkti hoones asuva Alko1000 kaupluses käib teisipäeva pärastlõunal tihe sagimine. Iga minuti järel väljub poest suure alkoholikäruga inimene. Paljud lähevad uue laadungi järele. Nii käib see juba teist suve järjest.

Alkorallit juhatab Einar Visnapuu, kelle kontor asub vana piiripunkti hoone teisel korrusel. Aknast avaneb vaade maja taha, kus töötajad tassivad omakorda veoautodelt alkoholi poodi. Kõrval käib uue lao ehitus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles