Riigikogu suurim puuduja on Leinatamm

Kadri Ratt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarmo Leinatamm
Tarmo Leinatamm Foto: Postimees

Reformierakondlasest parlamendisaadik Tarmo Leinatamm on aprilli alguses tööd alustanud riigikogu kaheksast istungist kohal käinud vaid kolmel, millega on ta konkurentsitult suurim puuduja. Erakonna teatel käis Leinatamm riigikogu tööajast kontserte dirigeerimas.

Haaberstist, Kristiinest ja Põhja-Tallinnast 1562 häälega parlamenti saanud Leinatamm on kohal käinud vaid kolmel esimesel tööpäeval, seejärel pole ta viiele istungile jõudnud, kirjutas Õhtuleht.

Reformierakonna fraktsiooni kõneisiku Toomas Viksi sõnul aga pole selles midagi taunimisväärset, et Leinatamm pole tükk aega kohal käinud, kuna tema eemalolek on olnud fraktsioonijuhtidele teada.

Viksi sõnul seob Leinatamme H. Elleri nimelise Tartu Muusikakooliga leping, mis sõlmiti 2010. aasta detsembris, seega enne seda, kui ta osutus riigikogusse valituks.

Viksi sõnul on lepingu sisuks kolme kontserdi dirigeerimine ja eelnevate proovide läbiviimine Elleri-nimelise Tartu Muusikakooli ja Turu Konservatooriumi ühisorkestriga ning sestap tegigi dirigent Leinatamm riigikogu istungite ajal Turus proove ja andis kontsertprogrammi legendaarsetest Eurovisioni hittidest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles