Lapsed eelistavad brändirõivaid (2)

Heelia Sillamaa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kuigi suurem osa koolilapsi eelistab kehalise kasvatuse riietena värvikirevaid firmarõivaid, leiab esimesse klassi minevale koolijütsile mugavad ja sobivad riided ka tavalisest toidupoest.

«Riietus peab olema mugav, hind ei ole sealjuures nii oluline,» selgitas Tallinna 32. keskkooli kehalise kasvatuse õpetaja Jürgen Soo, kellega koos külastasin mitut poodi, et uurida, kas korralikke spordiriideid on võimalik leida vaid spordipoest või sobivad esimesse klassi minejale ka tavalisest rõiva- või toidupoest ostetud riided. Peale Soo oli koos ema Meriliga eksperdina kaasas ka Marek Murakas, kes sel aastal esimest korda koolitee jalge alla võtab.

«Kuna esimesel aastal on kehalise tundides koormus väike, piisab täiesti tavalistest lühikestest ja pikkadest dressidest ning ühest paarist jalanõudest, mille tallad siseveerandil lihtsalt ära pesta,» selgitas Soo, millele esimest korda spordirõivaid ostvad vanemad peaksid tähelepanu pöörama.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles