Savisaar pääses juba eile õhtul haiglast koju (14)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohtunik kutsus Savisaarele eilsel kohtuistungil kiirabi.
Kohtunik kutsus Savisaarele eilsel kohtuistungil kiirabi. Foto: Georg Kõrre

Eile kohtuistungilt haiglasse toimetatud Edgar Savisaare raviarsti Peep Põdderi kinnitusel pääses Savisaar juba samal õhtul koju.

Põdder ütles BNSile, et Savisaarel oli kõrge vererõhk ja ka veresuhkur oli väga kõrge. «Minu jaoks on seal hoopis teine probleem. Tegelikult tema üldine terviseseisund, mille kirjeldus oli ka antud kohtule üle, teeb mind kui arsti väga murelikuks. See ei lõpe lõpptulemusena hästi,» sõnas Põdder.

Põdderi sõnul peaks kohtusaalis olema kas erakorralise meditsiini arst või kiirabiarst ja elustamistehnika ning seda kinnitab ka Savisaarele tehtud terviseekspertiis. «Seda kuskil ju ei ole ja see ükskord kehvasti lõpeb,» lausus Põdder.

Kiirabi viis neljapäeval korruptsioonisüüga kohtu all oleva Keskerakonna eksliidri Edgar Savisaare haiglasse. Eelnevalt oli Savisaar märkinud, et tal on lihtsalt halb olla ja ta sooviks istungi edasilükkamist. Savisaar lisas, et on mitu päeva kohtus vastu pidanud.

Savisaarele kutsuti kohtusse kiirabi ka 14. juunil toimunud istungi ajal.

Kommentaarid (14)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles