Politsei otsib Nissi vallas ohtliku olukorra tekitanud autojuhti (2)

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Lääne-Harju politseijaoskond palub abi, et teha kindlaks täna varahommikul Nissi vallas ohtliku olukorra tekitanud ja sündmuskohalt lahkunud Volkswagen Passati juht.

Abipolitseinike patrull andis täna kella 4.45 paiku Nissi vallas Lehetu külas Volkswagen Passatile peatumismärguande, mida autojuht eiras, sooritas ohtliku manöövri ning jätkas liikumist, teatas Põhja prefektuur.

Patrull järgnes rikkujale, et ta kinni pidada, kuid Ellamaa-Lehetu tee 4. kilomeetril sõitis politseiauto kurvis teelt välja. Politseiautos olnud abipolitseinikud, 36- ja 38-aastane mees, said kergeid vigastusi. Kiirabi toimetas mõlemad mehed haiglasse, kus neile osutati esmaabi ja lubati seejärel kodusele ravile.

Peatumismärguannet eiranud ja ohtliku olukorra tekitanud sõiduauto lahkus sündmuskohalt. Esialgsetel andmetel oli tegemist tumesinist või musta värvi sedaankerega Volkswagen Passatiga.

Politsei palub kõigil, kes Nissi vallas või naabervaldades kahtlust äratanud tumedat värvi sõiduautot nägid või kel on sõiduki kohta muud infot, sellest teada anda politsei infonumbril 612 3000, mis töötab iga päev kella 8–19, või meiliaadressil pohja.lmt@politsei.ee.

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles