Serbia kümnevõistlejat tabas uskumatu ebaõnn (2)

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Serbia kümnevõistleja Mihail Dudaš pidi teist tiitlivõistlust järjest ebaõnne kogema.
Serbia kümnevõistleja Mihail Dudaš pidi teist tiitlivõistlust järjest ebaõnne kogema. Foto: Ferdinand Ostrop/AP/Scanpix

Londonis peetavatel kergejõustiku maailmameistrivõistlustel tabas eelviimasel võistluspäeval meeste kümnevõistluses serblast Mihail Dudašt tõeline ebaõnn, kuna ta langes kaheksandal kohal olles kõrgest konkurentsist välja, sest sai 110 meetri tõkkejooksus nulli.

27-aastane sportlane oli 110 meetri tõkkejooksu teises jooksus võitlemas võidu nimel, kuid mees kukkus tõkkele otsa ning ehkki Dudaš ületas finišijoone, sai ta kirja nulli, kuna kaotas teistele niivõrd palju aega.

Nii tabas valus löök serblast juba teist tiitlivõistlust järjest, kuna tänavu toimunud koduse Belgradi sise-EMi katkestas Dudaš pronksmedalipositsioonilt, kui võistluse viimase ala ehk 1000 meetri jooksu finišini jäi vaid 100 meetrit.

Dudašil on senisest karjäärist ette näidata pronksmedal nii mulluselt Amsterdami EMilt kui ka 2013. aastal Göteborgis toimunud sise-EMilt. 

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles