Viie lapse isa Jamie Oliver: mul on piisavalt lapsi

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jamie Oliver ja ta pere
Jamie Oliver ja ta pere Foto: John Stillwell/PA Wire/Press Association Images/Scanpix

Britist tuntud telekokal Jamie Oliveril on viis last, mis tema arvates on piisav laste arv, kuid ta naine Juliette Oliver, hüüdnimega Jools, tahaks veel paari last.

Praegu 42-aastane Jamie Oliver ja samuti 42-aastane Juliette Norton abiellusid 2000. aasta juulis, nad elavad oma suure perega Essexis Claveringis, edastab heart.co.uk.

Jamie Oliver ja ta pere
Jamie Oliver ja ta pere Foto: John Stillwell/PA Wire/Press Association Images/Scanpix

Paari esimene laps Poppy Honey Rosie sündis 2002. aasta märtsis, teine laps Daisy Boo Pamela 2003. aasta aprillis, kolmas laps Petal Blossom Rainbow 2009. aasta aprillis, neljas laps Buddy Bear Maurice 2010. aasta septembris ja viies laps River Rocket 2016. aasta augustis.

Oliveri sõnul on ta oma elus juba piisavalt mähkmeid vahetanud ja imikuid toitnud, nüüd on tal aeg oma laste, kellest kaks esimest on juba teismelised, seltskonda nautida.

Jamie Oliver
Jamie Oliver Foto: Dane Coote/The Canadian Press/PA Images/Scanpix

«Meil on mitmes vanuses lapsi. Kui kahel kõige vanemal on käes murdeiga ja hormoonid möllavad, siis kõige noorem on alles mähketes,» teatas kuulus kokk.

Jamie Oliver ja ta kõige noorem laps River Rocket
Jamie Oliver ja ta kõige noorem laps River Rocket Foto: Instagram/Instagram/Scanpix

Ta lisas, et ta kaks kõige vanemat last on tüdrukud ja ta ei oska enam hästi nendega toime tulla, kuid kaheksa- ja kuueaastase lapse tähelepanu oskab ta köita ja selle tõttu on nendega kergem.

«Kõige noorem laps sai üheaastaseks ja temaga on mõnes mõttes kõige lihtsam. Ta vajab puhast mähet, süüa ja magada. Igatpidi mõnus elu kui olla ema või isa süles,» lisas staarkokk.

Jamie Oliveri naine Juliette Oliver ja nende viies laps River Rocket
Jamie Oliveri naine Juliette Oliver ja nende viies laps River Rocket Foto: Instagram/Instagram/Scanpix

Jamie Oliveri arvates on viis last piisav arv, kuid ta naine Juliette teatel ei peaks nad veel laste arvu lukku lööma.

«Minu jaoks on viis last piisavad. 42-aastasena on mul suur pere nagus soovisin, kuid kui tuleb veel lapsi, tuleb teha investeeringuid, sest lapsed ei mahu siis praegusesse autosse ära. Tuleb osta minibuss,» teatas kokk.

Oliveri naise Juliette’i teatel diagnoositi tal 17-aastasena polütsüstilised munasarjad ja talle öeldi, et ta ei saa lapsi. Enne esimeset rasedust sai ta hormoonravi, ta rasestus ja rasedus kulges normaalselt. Ülejäänud nelja lapse saamisega- probleeme ei olnud.

Jamie Oliver ja Juliette Norton kohtusid 1992. aastal, kui olid 17-aastased, nad armusid, abiellusid hiljem ja on seni koos.

Jamie Oliver on tuntud ka selle poolest, et tal on düsleksia ehk lugemisega raskusi. Esimese romaani, milleks oli «Catshing Fire», suutis ta läbi lugeda alles 2013. aastal, olles 38-aastane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles