Video: Malaisia printsess abiellus pillaval tseremoonial hollandlasega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Printsess Tunku Tun Aminah Sultan Ibrahimi ja 28-aastane Dennis Muhammad Abdullah abielutseremoonia.
Printsess Tunku Tun Aminah Sultan Ibrahimi ja 28-aastane Dennis Muhammad Abdullah abielutseremoonia. Foto: ROSLAN RAHMAN/AFP/Scanpix

Malaisia ühe mõjukama sultani tütar abiellus eile oma hollandlasest kihlatuga suurejoonelisel tseremoonial, mis järgis sajanditepikkuseid traditsioone, vahendab France24. 

Johori sultani ainuke tütar 31-aastane printsess Tunku Tun Aminah Sultan Ibrahim ja 28-aastane Dennis Muhammad Abdullah kohtusid kolm aastat tagasi. Paar abiellus eile kuningliku pere Lõuna-Malaisias asuvas palees. Printsessi hollandlasest kihlatu astus kihlumisperioodil ka moslemiusku ja muutis oma nime, et järgida kuningliku pere traditsioone.

Tseremooniast võtsid osa paari lähedased pereliikmed ja sõbrad, kuid sündmust edastati tavakodanikele televisiooni vahendusel. Linnaväljakutele püstitati selle jälgimiseks ka suured ekraanid. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles