Veskimägi: riigil on vaja minu sidemeid Venemaaga

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Enn Veskimägi
Enn Veskimägi Foto: Arno Saar/Õhtuleht

Vastne Eesti Raudtee nõukogu liige Enn Veskimägi loodab, et tema määramise taga Eesti Raudtee nõukogu liikmeks on tema head suhted Venemaa partneritega.

Delovõje Vedomosti küsis Veskimäelt, miks ta otsustas liituda riigifirma nõukoguga. «Mõtlesin selle üle pikalt. Mulle tehti see ettepanek juba kevadel ja sest saadik olen seda kaalunud. Täna siis sain teada, et minister kinnitas nimed ära,» rääkis Veskimägi, vahendas Äripäev

Miks riik tundis vajadust just tema teenete järele, Veskimägi täpselt ei teagi, kuid oletab, et ennekõike võivad siin mängida rolli tema suhted partneritega Venemaal ja teistes idabloki riikides. «Arvan, et riigil on vaja minu häid sidemeid idapartneritega. Esimeses järjekorras Venemaaga, kuid mitte ainult,» oletas Veskimägi.

Lisaks Enn Veskimäele nimetas majandus- ja taristuminister Kadri Simson Eesti Raudtee nõukogusse veel Estonian Celli juhatuse liikme Siiri Lahe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles