Rulluisumaraton toob Tartusse liikluspiirangud

Liisa-Lotta Veiken
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mulluse rulluisumaratoni start.
Mulluse rulluisumaratoni start. Foto: Sille Annuk

Seoses 11. Tartu rulluisumaratoniga suletakse reede õhtul kella 18st kuni pühapäeva õhtu kella 22ni liikluseks Narva maantee Jänese-Vahi tänava lõik ning Narva-Kruusamäe ristmik. Liikluseks on suletud ka Narva maantee-Muuseumi tee-Vahi tänava ristmik laupäeval kell 14—17.30 ja pühapäeval kell 10—16.

Narva suunalised ümbersõidud toimuvad kuni pühapäeva kella 10ni marsruudil Puiestee - Aruküla tee - Jõhvi maantee – Kõrveküla ja vastupidi.

Pühapäeval alates kella 12st kuni 16ni toimuvad Narva suunalised ümbersõidud marsruudil Puiestee - Aruküla tee - Jõgeva maantee - Vasula - Jõhvi maantee ning alates kell 16—22 marsruudil Puiestee - Aruküla tee - Jõhvi maantee.

Linnaliinibussid sõidavad laupäeval ja pühapäeval järgnevalt.

Liin number 4 Põllu tänavalt kesklinna suunal: Kruusamäe - Nurme - Puiestee - Narva maantee - Võidu sild.

Liin number 7 kesklinnast väljuval suunal: Narva maantee - Puiestee - Nurme - Kruusamäe - Põllu.

Liin number 10 Annelinna suunal: Kruusamäe - Nurme - Puiestee.

Bussid ei läbi Killustiku, Mõisapargi, Kummeli, Kruusamäe, Raadi ja Orava peatusi. Ajutised peatused asuvad Kruusamäe tänaval Nurme tänava ristmiku juures.

Reedel sõidavad linnaliini bussid tavapärasel marsruudil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles