Müravaba versioon populaarsest suhtlusäpist Facebook Messenger

, Digitarga kaasautor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ekraanitõmmis

Kas Facebook Messenger käib närvidele kõigi oma lisadega, mida pole vaja? Õnneks on Facebook ise pakkunud alternatiivi, milleks on Messenger Lite. Lite on hea ja kasutajasõbralik Messenger, sellisena, nagu me seda tahaksime, kirjutab Hardi Keerutaja tehnoloogiaportaalist Digitark.

Miks Facebook Messenger tüütu on?

Facebooki plaani tõttu muuta suhtlusäpp millekski enamaks, kui ta on. Viimaste aastate muutused on olnud kardinaalsed. Facebook Stories ja pildid, mis on suuremal ja tähtsamal kohal kui algne funktsioon – suhelda kindlate inimestega. Teksti vahetamine kontaktidega mängiti tagaplaanile. Selle tingis konkurents teiste populaarsete suhtlusäppidega nagu Snapchat ja Instagram. Kõik need äpid hakkasid üksteise parimaid omadusi kopeerima ja on nüüdseks muutunud väga sarnaseks.

Snapchatist alguse saanud näofiltrid (näiteks kassid peas ja muud loomanäod) on nüüdseks jõudnud ka Facebook Messengeri, mis teeb äpi aeglasemaks ja vähem originaalseks. Kes soovib teha ainult seda, mida varemgi, ehk kirjutada inimestega, peab laveerides leidma tee selleni, mis varem oli lihtne. Kuuldavasti on tulekul ka reklaamid, mis on veel üks põhjus võtta kasutusele Messenger Lite.

Edasi loe Digitargast.

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles