Telesaatest tuntud naine jäi tapmisele kihutamises lõplikult süüdi

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil on kohtusaal.
Pildil on kohtusaal. Foto: Marina Puškar

Lõppeval nädalal jäi lõplikult süüdi oma eksabikaasa tapmist plaaninud naine, kes ligi seitse aastat tagasi võitis tuntust telesaates «Õhtusöök viiele».

44-aastane Kelly kuulis esimest kohtuotsust mullu novembris, kui Pärnu maakohus mõistis ta süüdi tapmisele kihutamise katses ja kehalisele väärkohtlemisele kihutamises ning määras talle kuueaastase vangistuse. Kuna naisel oli ka varasema süüteo eest osa karistusest kandmata, peab ta kokku vanglas veetma kuus aastat, ühe kuu ja 28 päeva.

Tema kuriteokaaslased Taivar (29) ning Tõnu (48) said samuti karistada. Taivar sai tapmiskatse, tulirelva ebaseadusliku käitlemise, varguse ja kehalise väärkohtlemise eest kuueaastase vangistuse ning Tõnu tulirelva ebaseadusliku käitlemise eest poolteise aasta pikkuse tingimisi vangistuse kaheaastase katseajaga.

Kelly viis süüasja Tallinna ringkonnakohtusse, mis küll tegi lahendisse väikeseid muudatusi, kuid naise süüdimõistmine tapmisele kihutamises jäi siiski jõusse. Seejärel esitas süüaluse kaitsja kassatsioonkaebuse riigikohtusse, mis ei võtnud aga kaasust lõppeval nädalal menetlusse. See tähendas ka Kelly süüdimõistmise lõplikku jõustumist.

Süüdistuse järgi kihutas Kelly tuttavat Taivarit tapma oma endist abikaasat, ettevõtjat Andred. Lääne ringkonnaprokuratuuri esitatud süüdistuse järgi püüdiski Taivar tunamullu oktoobris Kohila vallas tappa Kelly eksmeest, sooritades tema suunas kaks lasku, mis ei tabanud. Seejuures oli ta relva saanud Tõnult, kes hiljem selle ära peitis.

Hiljem ründas Taivar taas Kohilas avalikus kohas Andred kirvega, millega tekitas mehele füüsilist valu ja kehavigastuse. Ühtlasi süüdistatakse Taivarit kahes varguses kauplustest, kust ta võttis rõivaid ja alkoholi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles