Levadia pakkus Sillamäe vastu väravaid igale maitsele

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna FC Levadia jalgpallurid.
Tallinna FC Levadia jalgpallurid. Foto: Mihkel Maripuu

Eesti jalgpalli kõrgliiga 26. voorus näitas võimu Tallinna FC Levadia, kes alistas võõrsil toimunud kohtumises koguni 9:0 Sillamäe Kalevi ning tõusis punktide arvestuses Nõmme Kaljuga samale pulgale.

Levadia skooris igast asendist, kuid seejuures sündis enamik väravaid teisel poolajal, kuna esimese 45 minutiga löödi vaid kaks väravat üheksast, mil 18. minutil skooris penaltipunktilt Joao Neto Morelli ja viis minutit hiljem sai jala valgeks Aime Marcelin Gando Biala.

Resultatiivne hoog jätkus Levadia esituses kohe teise poolaja alguses, kui kõigepealt skooris Jevgeni Kobzar (48.), viis minutit hiljem Joao Neto Morelli (53.) ja siis juba järjest nii 57. minutil tabamuse kirja saanud Tarmo Kink kui ka minut hiljem skoorinud Rimo Hunt. Veel kasvatasid väravaarvet duubli teinud Josip Krznaric (70., 80.) ja viimase naela Sillamäe kirstu löönud Pavel Marin (90.).

Lisaks Levadiale said täna võidurõõmu tunda ka JK Narva Trans ning Tartu JK Tammeka, kellest esimene sai võõrsil 1:0 jagu Pärnu JK Vaprusest ja teine 2:1 Viljandi JK Tulevikust. Kui Transi eest skooris Tanel Tamberg, siis Tammeka eest said jala valgeks Tristan Koskor ja Martin Jõgi. Viljandi autabamuse eest hoolitses Tanel Lang.

Liigatabelis tõusis Levadia esialgu teisele kohale, kui neil on 26 mänguga kogutud Nõmme Kaljuga võrdselt 60 punkti. Narva asub 31 punktiga viiendal kohal, Tammeka 27 silmaga kuuendal, Sillamäe 25 punktiga seitsmendal, Viljandi 16 punktiga üheksandal ning Pärnu kümne meeskonna konkurentsis kaheksa silmaga viimasel real.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles