Haigla liftiõnnetuses pooleks rebitud noore naise pere: mitte keegi ei tohiks nii elu kaotada (1)

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rocío Cortés Núñez
Rocío Cortés Núñez Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Hispaanias Sevillas maeti täna noor naine, kes kaotas möödunud pühapäeval Virgen de Valme haiglas liftiõnnetuses elu.

Haigla töötaja oli 25-aastast Rocío Cortés Núñezit viimas pärast sünnitust palatisse, kui tekkisid liftiga probleemid ja lift rebis naise kaheks osaks, edastab The Sun.

Meditsiinitöötaja olid jõudnud pool kanderaamist, millel Núñez oli, teisel korrusel välja tõmmata, kui lifti uksed sulgusid pooleldi ja lift hakkas üles liikuma, tappes hispaanlanna.

Pere teatel «lõikas» liikuma hakanud lift tal pea koos keha ülemise poolega maha.

Naise isa Felipe sõnas tütre matusel, et mitte ükski isa ei peaks oma tütart matma.

Rocio Cortes Nunez
Rocio Cortes Nunez Foto: facebook.com

Núñezil on lisaks pühapäeval keisrilõik abil sündinud tütrele, kes sai nimeks Triana, veel kaks last, viieaastane tütar Carmen ja neljane tütar Rocio.

Hispaania meedia teatel kulus päästjatel hukkunud naise keha kättesaamiseks kaks tundi.

Naise abikaasa, kelnerina töötav Jose Gaspar Núñez sõnas, et tema naise juhtum peaks olema hoiatus patsientidele ja haiglale.

«Nüüd oli minu abikaasa, homme võib olla keegi teine. See juhtum hävitas mu elu, nõuan süüdlase kindlakstegemist ja karistamist. Mitte keegi ei tohiks nii julmal viisil elu kaotada,» lausus mees.

Núñezi ema Carmen teatas, et tal jättis süda lööke vahele kui kuulis oma tütre ebatavalisest ja julmast surmast.

«Sain teada, et mu tütar oli sünnitanud, kuid müni aeg hiljem teatati, et ta ei ole enam elus. See oli kohuta uudis,» lisas ema. 

Haigla teatel tehti naiselt elu võtnud liftile tehniline ülevaatus 12. augustil ja siis oli kõik korras.  Sevilla haigla juht Silvia Calzon kohtus lifti kontrollinud firma esindajatega kui ka hukkunud naise pere ja töötajaga, kes naist transportis. 

Nii Sevilla politsei kui haigla uurivad juhtumit. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles