Politsei püüdis veebiavarustes kinni järjekordse pedofiili

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laps arvuti taga.
Laps arvuti taga. Foto: SCANPIX

Alaealise tüdrukuga esinenud politseinik püüdis tänavu suve hakul veebiavarustes kinni järjekordse pedofiili, kelle Harju maakohus kolmapäeval süüdi mõistis.

Süüdistuse järgi võttis 30-aastane Vjatšeslav tänavu veebruarist kuni juuni alguseni sotsiaalvõrgustikus vk.com ühendust talle teadaolevalt 13-aastase tüdrukuga, kellega asus seksijuttu ajama. Vjatšeslav väitis veebis, et on 28-aastane mees, ning saatis muuhulgas vestluskaaslasele pornograafilise sisuga faile enda sugutist ja aanusest.

Tegelikult esines 13-aastase tüdrukuna ametikohustusi täitnud politseinik ning nii sattuski Vjatšeslav kriminaaluurimise alla. Sealjuures pidas politsei ta juuni alguses ka kaheks päevaks kinni.

Kolmapäeval mõistis Harju maakohus varem karistamata mehe süüdi lapseealise seksuaalse ahvatlemise paragrahvi järgi ning karistas teda kokkuleppemenetluses ühe aasta ja kolme kuu pikkuse tingimisi vangistusega 18-kuulise katseajaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles