Järelvaadatav: penaltil eksinud Trans loovutas Sillamäe Kalevile punkte

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jalgpalli Eesti meistriliiga 27. voorus pidasid Narva Trans ja Sillamäe Kalev maha Ida-Virumaa derbi, mis lõppes 1:1 viigitulemusega. Postimees näitas kohtumist otsepildis, ülekannet kommenteeris Silver Lulla.

Transil oli hea võimalus minna kohtumist koduväljakul 36. minutil juhtima, kuid Ioan Jakovlev eksis penaltil. Siiski läksid piirilinlased poolajapausile eduseisus, kuna 43. minutil sai jala valgeks Denis Poljakov. Võidupunkte aga Trans koju ei jätnud, kuna 74. mänguminutil tõi tabloole viiginumbrid Oleksandr Sukharov.

Liigatabelis on Trans 27 vooruga kogunud 32 punkti ning hoiab viiendat positsiooni. Sillamäe paikneb 26 silmaga seitsmendal real.

Mängu eel:

Selle hooaja esimese omavahelise kohtumise võitis Trans kodus 3:1, lõpetades sellega Sillamäe pikaajalise valitsemise omavahelistest mängudes. Enne aprillikuist vastasseisu oli Trans nimelt liigamängus võiduta alates 2012. aasta sügisest ehk 16 kohtumises järjest. Teist korda mindi vastamisi kõigest nädal hiljem ja siis lepiti 1:1 viiki.

Liigatabelis võitleb Trans viienda koha pärast, edestades enne tänast mängu kolme punktiga Tartu Tammekat. Seitsmendal kohal olev Sillamäe jääb naabritest kuue punkti kaugusele, edestades omakorda vaid ühe punktiga Paide Linnameeskonda.

Kui Trans lõpetas äsjaste võitudega Tammeka ja Pärnu Vapruse üle pika punktipõua, siis Sillamäe pidi eelmises voorus vastu võtma masendava 0:9 kaotuse Tallinna Levadialt. Seejuures oli ise vaid kümme päeva varem 9:0 jagu saadud Vaprusest, kuid järgnesid kolm kaotust tabelitippudelt Floralt, Nõmme Kaljult ja lõpetuseks ka Levadialt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles