Fotod: Järvamaal põrkasid kokku kaks sõiduautot

Elisabeth Kungla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Järvamaal juhtus täna päeval liiklusõnnetus, kui veoauto tagant peateele pööranud sõiduauto põrkas kokku möödasõitu teinud sõidukiga.

Kella 11.20 Türi vallas Kurkla külas kokku kõrvalteelt tulnud sõiduauto Ford ja peateel liikunud sõiduauto Lexus. Fordi roolis olnud 37-aastane naine ütles, et Imavere poolt tuli veoauto, mille juht hakkas Kabala poole pöörama. Kuna ühtegi masinat vastu ei tulnud ja ristmikul töötas traktor, sõitis veokijuht tee keskele ja pööras siis paremale.

Kuigi Fordi juhtinud naine nägi vasakult poolt tulevat Lexust, arvas ta, et auto on ohutus kauguses. Naine hakkas veoki varjus pöörama peateele sooviga sõita vasakule. Samal ajal tegi aga Viljandi poole sõitnud Lexuse juht kõrvalteele pööravast veokist möödasõitu.

Kokkupõrke tagajärjel paiskus Lexus teelt välja põllule, Ford jäi ristmikule. Lexuses olnud juht viidi kontrolliks haiglasse. Fordis olnud kaks täiskasvanut ja kolm last vigastada ei saanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles