Fotod: Naise tapmine Narvas: elanikud usuvad, et surnukeha toodi ühiselamu juurde

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

26. augusti varahommikul Narvas leitud surnud naise juhtumiga seoses ei ole politsei seni kedagi vahi alla võtnud.

Naise vägivallatunnustega surnukeha leiti laupäeva varahommikul Energia tn 6 asuva ühiselamu juurest. Politsei pole seni juhtunu asjaolusid välja selgitanud või ei pea vajalikuks neid veel avalikustada. Surma põhjus on samuti väljaselgitamisel, kirjutab Rus.Postimees.

«Kahtlusalusena ei ole kedagi kinni peetud,» teatas Põhja Ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Kaarel Kallas.

«Kuigi käesolevaks hetkeks ei ole kahtlusalusena kedagi kinni peetud, võin kinnitada, et Narva elanikud ei pea ennast ohustatuna tundma,» kinnitas Narva politseiosakonna ennetus- ja menetlustalituse juht Andres Jaggo. Tema sõnul tehakse kõik, et juhtunu asjaolud võimalikult kiiresti välja selgitada.

Nimetatud ühiselamu asukad arvavad, et laip visati neile akende alla. «Räägitakse, et toodi Tivolist,» ütleb daam teiselt korruselt, osutades naabruses asuvale rändlõbustuspargile, mis on ühiselamu õues asuvast mänguväljakust aiaga eraldatud. «Ei, ei, ta ei kukkunud aknast alla,» kinnitas ta.

Tema naabrinaise sõnul on kadunukese nimi Karina, kuid midagi muud ta sellest Karinast rääkida ei tahtnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles