Tallinna koduleht hoiab jätkuvalt üleval Savisaare blogi

Agnes Saik
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnapea blogi, milleni viib link Tallinna linna koduleheküljelt.
Linnapea blogi, milleni viib link Tallinna linna koduleheküljelt. Foto: Ekraanitõmmis

«Eesti loetuim poliitblogi» seisab Edgar Savisaare pildi kõrval, viimane sissekanne on tehtud pea kaks aastat tagasi. See on linnapea blogi, mida saab lugema asuda Tallinna veebilehelt.

Blogis püüab tähelepanu roheline pealkiri «Miks valitsus hoiab kõrget elektrihinda?», mille alt saab lugeda, kuidas Savisaar kritiseerib endiste koalitsioonierakondade Isamaa ja Res Publica Liidu ja Reformierakonna tööd.

Populaarseim postitus on «Savisaar: avalikkusel on vaja pöörata rohkem tähelepanu pealtkuulamisskandaalile Suurbritannias!». Veerus viivad lingid Keskerakonna, Rahvarinde, Stolitsa, Kesknädala jt veebilehtedele.

Savisaar on linnapea ametist tagandatud ja linnapea kohustusi täidab abilinnapea Taavi Aas. Ühtegi märki, mis viitaks vahepealsetele muutustele, blogis silma ei hakka.

Tallinna linnakantselei avalike suhete teenistuse esindaja Janno Kauts sõnas, et blogi on üleval kuni praeguse linnavalitsuse volitused lõppevad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles