Saarlaste loodud supertoidusegu müüb nagu soe sai

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Boost pakub valikus kolme supertoidusegu.
Boost pakub valikus kolme supertoidusegu. Foto: Smuutid.ee

Paari aasta eest Saaremaal tegutsemist alustanud supertoidusegude tootja BoostMe lõpetas majandusaasta kasumis ning plaanib edaspidigi tootearendusega tegeleda.

Ettevõttel läheb nõnda hästi, et just toodi turule veel üks uus, Eestis ainulaadne tootesari taimsetest proteiinisegudest, kirjutab Saarte Hääl. BoostMe OÜ üks asutajatest Sven Nuum märkis, et ettevõttesse on inimesi lisandunud ja valminud uued tootmisruumid. Tänavu on turule toodud kaheksa uut toodet.

2016. aastal oli ettevõtte müügitulu 120 445 eurot ning kõik see tulenes nende põhitegevusalast. Seoses kiire kasvuga võttis võeti mullu lisafinantseeringu võimaldamiseks pangalaenu summas 25 000 eurot, et finantseerida tooraine sisseostu ja sellega seotud tegevuskulusid. Majandusaasta lõppes seejuures hästi ja kasumiks kujunes 7298 eurot.

Nõnda on Nuumil kui ka ettevõtte teisel juhil Teet Torimil indu tooteportfelli suurendada. Uusim tootesari, millega just turule tuldi, ongi taimsed proteiinisegud.

«Proteiinitoote turule toomine on meie jaoks loogiline samm, kuna turul puudus toode, mida oleksime tahtnud ise kasutada,» lisas Nuum.

Loe pikemalt Saarte Häälest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles