Kuidas osta jalga proovimata õiges suuruses teksapükse?

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teksapüksid.
Teksapüksid. Foto: SCANPIX

Kuigi enamasti tuleks teksapükse enne ostmist jalga proovida, siis vahel võib tulla olukordi, kus see pole lihtsalt võimalik. Brightside.me tõi välja kolm nippi, millega teha kindlaks, kas teksased mahuvad sulle jalga või ei.

Vali õige suurus

Õige suuruse valimiseks tuleks võtta kinninööbitud teksadel vöökoha äärtest kinni ja panna nad ümber oma kaela nii, et otsad puutuksid kokku. Kui otsad puuduvad üksteist ilusasti, siis on need teksad õiges suuruses. Kui otsad tuleb aga kokku suruda, siis jäävad ka teksad vöökohast väikeseks.

Foto: www.brightside.me

Tee kindlaks pükste laius

Aseta küünarnukk kinninööbitud teksapükste vöökoha ühte äärde. Proovi oma rusikas panna teksapükste vöökoha teise äärde. Kui see on võimalik ja teksapüksid ei kätt ei pigista, siis on teksad õiges laiuses. Kui tegemist on kõrge värvliga pükstega, siis nende puhul see reegel ei kehti.

Foto: www.brightside.me

Kontrolli pikkust

Viimaseks tuleb selgeks teha, kas teksased on õiges pikkuses. Hoia mõlema käega teksade alt äärest kinni ja siruta käed üksteisest nii kaugele kui saad. Kui saad käed ilusasti välja sirutada ja teksapükste keskmine osa asub täpselt lõua all, siis oled valinud õiges pikkuses teksapüksid.

Foto: www.brightside.me
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles