Kanal 2 alustab võimsalt uut hooaega

Kultuuritoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
11. septembril jõuab ekraanile uus põnevussari «Nukumaja», kesksetes osades Andres Mähar ja Karin Rask.
11. septembril jõuab ekraanile uus põnevussari «Nukumaja», kesksetes osades Andres Mähar ja Karin Rask. Foto: Kristjan Lepp

Juba esmaspäeval, 4. septembril algab Kanal 2 sügishooaeg. Lisaks senistele hittidele toob Eesti vaadatuim teleprogramm sel sügisel ekraanile koguni viis uut saadet, sealhulgas värske põnevussarja, komöödia-show ja lõbusa seiklus-saate.

Kanal 2 hooaja avab esmaspäeval kell 19 Eesti populaarseim uudistemagasin «Reporter», millel täitub 13. eetriaasta. Märgilisele sünnipäevale on pühendatud ka esmaspäevane erisaade «Reporteri kuraditosin», kus 13 saatega seotud inimest meenutavad kirkaimaid hetki ja juhtumisi, mis uudiseid tehes ette on tulnud.

Esimene uus tulija stardib Kanal 2 ekraanil juba järgmisel pühapäeval, 10. septembril. Uus huumorishow «KMD Klubi» ehk Komöödiaklubi toob igas saates lavale värske valiku rohkem kui kümnest tippnäitlejast ja -koomikust. Kaasa löövad Priit Pius, Raivo E. Tamm, Kadri Rämmeld, Merle Palmiste, Üllar Saaremäe ja paljud teised. Stuudiopubliku ees sünnivad sketšid, milles on elulist huumorit, ergastavat teravust ja üllatavat situatsioonikoomikat. Särtsakas komöödiaetendus tuleb tuttav ette kõigile neile, kes näinud legendaarset rahvusvahelist hittsaadet Comedy Club, sest just selle menu-show'ga koostöös on sündinud ka «KMD Klubi».

«KMD Klubi» juhib Indrek Taalmaa.
«KMD Klubi» juhib Indrek Taalmaa. Foto: Erlend Štaub

Huumorilainel jätkab Kanal 2 ka septembri teises pooles, kui juba kolmanda hooajaga astub televaatajate ette menusaade «Suur komöödiaõhtu». Sel sügisel on publikunaelutaja täis värsket energiat, sest saatejuht Tiit Suka kõrval võtavad koha sisse seitse uut näitlejat. Eesootaval sügisel hakkavad televaatajaid naerutama huumorilegend ja ärapanija Peeter Oja, parima teleseriaali näitlejatari auhinnaga pärjatud Piret Kalda, komeedina teletaevasse tõusnud Kristel Aaslaid, Kanal 2 menusarjas «Köök» end andeka näitlejana tõestanud Kristjan Kasearu, komöödiasarjas «Naabriplika» värvikat Tola kehastav Kait Kall, muusikalilavade täht Nele-Liis Vaiksoo ja Eesti Draamateatri noor särav talent Christopher Rajaveer.

Telesaadet «Suur komöödiaõhtu» juhib Tiit Sukk.
Telesaadet «Suur komöödiaõhtu» juhib Tiit Sukk. Foto: Aivo Kallas

Suurte show'de kõrval toob Kanal 2 juba esmaspäeval, 11. septembril ekraanile ka täiesti uue põnevussarja «Nukumaja». Eesti ühe edukama krimikirjaniku Katrin Pautsi stsenaariumil põhinev sari erutab saladuste ja intriigidega, kui pealtnäha idüllilises äärelinnas hargneb lahti haaravalt põnev lugu täis valesid ja ootamatuid keerdkäike. Uue põnevus-draamasarja peaosades säravad Karin Rask, Andres Mähar, Tambet Tuisk, Maarja Jakobson, Andres Roosileht ja Ursula Ratasepp.

Komöödia ja põnevuse kõrval on Kanal 2 programmis jätkuvalt au sees ehe ja humoorikas seiklus ning selle eest kannavad sel sügisel hoolt neli vägevat meelelahutajat: Tanel Padar, Ott Sepp, Sepo Seeman ja Ago Anderson. See värvikas seltskond võtab ette vallutusretke läbi eksootilise Gruusia, kus hõrkude maitsete ja elamusterohke kultuuri kõrval ootab mehi ees ka hulk väljakutseid.

Lõbus seiklussari «Kiired ja ilusad Gruusias» näitab, mis puust on need neli tehtud ja kas väljakutsetest tulevad võitjatena välja tiim «ilusad» ehk Sepo ja Ago või hoopis meeskond «kiired» ehk Tanel ja Ott.

 Uue saatesarjaga stardib sel sügisel ka Carmen Pritson-Tamme. Hingeliigutav tänusaade «Oled jätnud jälje» jagab eestlaste erilisi lugusid ja annab võimaluse ütelda avalikult välja üks ilusamaid eestikeelseid sõnu «aitäh». Saatesarja tänulood kannavad endas erilist sõnumit, sest nende taga on inimesed, kes oma oleku ja tegudega kellegi ellu märgi jätnud.

Juba enam kui kümme aastat telemaastikul liidripositsiooni hoidnud Kanal 2 toob uute saadete kõrval televaatajate ette taas ka kõik senised telelemmikud. Kohe esmaspäeval asub uutele heategudele «Kodutunne», teisipäeval võtab päevakajalised tulised teemad ette «Radar» ja kolmapäeval jätkab menusari «Pilvede all». Uute sündmuste ja värvikate tegelaskujudega naasevad peagi ekraanile ka komöödiasari «Köök» ja Eesti vaadatuim krimisari «Siberi võmm».

Samuti ootab rõõmus taaskohtumine ees kõiki «Kuldvillaku» ja «Nädalalõpp Kanal 2ga» vaatajaid, kui uute külaliste ja lõbusate kohtumistega on tagasi ekraanil Teet Margna ja Kristjan Jõekalda. Põhjust on oodata ka Roald Johannsoni juhitud «Roaldi nädalat», sest kahekordselt auhinnatud telesaade rabab sel sügisel nii dramaatiliste kui ka värvikalt lõbusate lugudega.

Hetk menukast draamasarjast «Naistevangla».
Hetk menukast draamasarjast «Naistevangla». Foto: Kaader filmist

Parimate kodumaiste saadete kõrval näeb Kanal 2s ka sel sügisel maailmaklassi meelelahutust. Juba käesoleval nädalal on vaatajaid argipäeviti haaranud uus remondi-reality «Minu kodu on parim», järgmine kolmapäev toob uute osadega ekraanile tagasi menuka draamasarja «Naistevangla». Ekraanile ootavad pääsu veel «Ameerika talendi» verivärske hooaeg ning maailmas laineid löönud uusversioon legendaarsest sarjast «MacGyver».

Ees ootab ka mitme Hollywoodi kassahiti tele-esilinastus – just Kanal 2 ekraanil näeb esimesena filmisarja «Kiired ja vihased», suurteoseid «Tähtedevaheline» ja «Homse piiril», pööraseid komöödiaid «Vastikud ülemused 2» ja «Naabrid» ning uusi eestikeelseid koguperefilme.  

Suurteos «Homse piiril».
Suurteos «Homse piiril». Foto: Kaader filmist
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles