Šarapova erikohtlemine ajas Wozniacki endast välja

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Caroline Wozniacki
Caroline Wozniacki Foto: Julio Cortez/AP

USA lahtistel teises ringis konkurentsist pudenenud maailma viiendale reketile Caroline Wozniackile ei anna rahu, et äsja võistluskeelust vabanenud Maria Šarapova on justkui korraldajad ümber oma sõrme keeranud. Wozniacki pahandas, et korraldajad lasevad vabapääsmega põhiturniirile pääsenud Šarapoval mängida peaväljakul, kui tema ise pidi mängima viiendal väljakul.

«Arvan, et on täiesti vastuvõetamatu, kui maailma viies reket peab mängima viiendal väljakul viiendat matši ning see algab alles pärast kella 11 õhtul!» pahandas Wozniacki, kes sarnaselt Šarapovaga on olnud maailma esireket, kuid pole kunagi suure slämmi tiitlit võitnud.

Wozniacki meelest ei jäta see tennisest head muljet. «Ma saan väga hästi aru ärilistest põhjustest, miks peaväljakul mängitakse, aga kui keegi tuleb pärast võistluskeeldu – veel enam, esitust parandavate keelatud ainete tõttu saadud keeldu! – tagasi ja järsku saab ta igat kohtumist mängida peaväljakul, siis ma arvan, et see on samuti küsitav!»

Wozniacki kaotas teises ringis Jekaterina Makarovale 2:6, 7:6, 1:6. US Openile vabapääsme teeninud Šarapova jõudis kolmandasse ringi, alistades Timea Babose 6:7(4), 6:4, 6:1.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles