Richard Branson töötab erakorraliselt stjuardessina

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Richard Branson
Richard Branson Foto: SCANPIX

Kuna briti ärimees Richard Branson kaotas kihlveo Lotuse vormelitiimi pealikule Tony Fernandesile, peab ta täitma stjuardessi kohuseid.

Bransonil avaneb võimalus reisijatele kohvi pakkuda ja nende heaolu järele pärida 1. mail, kui Fernandesele kuuluva lennufirma Air Asia lennuk lendab Londonist Kuala Lumpurisse Malaisias.

Milles täpselt kihlvedu seisnes, Branson ei avalda, võimalik, et see oli seotud vormeliasjandusega. On ju Bransonil sealgi käsi sees, talle kuulub F1 sarjas osalev Marussia Virgin Racing.

Kuna Air Asia tunnistab vaid naissoost lennuteenindajaid, tuleb Bransonilgi naistele disainitud erkpunane stjuardessi vormirüü ülle heita. Branson loodab, et sellist soolist metamorfoosi ei pea ta rohkem läbima.

60-aastane Branson lisab oma blogis, et lennureisijate taskust tulev piletiraha läheb tema kompanii Virgin Group heategevusfondile. Esialgse plaani järgi saab pileteid sellele lennule broneerida 24. aprillini.

Võib öelda, et uudis sobiks hästi PR-õpikutesse, kuna loob suurepärast emotsionaalset lisaväärtust Virgini brändile.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles