Briatore: vormel-1 on lõpuks ometi põnev

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Flavio Briatore
Flavio Briatore Foto: SCANPIX

Renault’ vormel-1 meeskonna endine boss Flavio Briatore rõõmustas, et reeglimuudatused on kuningliku autospordisarja taas põnevaks teinud.

Eelmisel pühapäeval peetud Hiina GP-etapp oli viimaste aastate üks põnevamaid sõite, kus võis näha erinevaid taktikamänge ja rohkeid möödasõite, lisaks selgus võitja alles sõidu lõppfaasis, kui Lewis Hamilton neli ringi enne finišit Sebastian Vettelist möödus, vahendab Planet-F1.

«Vaatasin seda sõitu telekast ja pean tunnistama, et ma pole kunagi varem vormelisõitu niimoodi nautinud,» sõnas Briatore intervjuus Gazzetta dello Sportile. «Varem olid sõidud nii igavad, autod sõitsid üksteise sabas ja see, kes alguses ette sai, püsis seal lõpuni, kui ta just vigu ei teinud. Nüüd on aga kõik võimalik – näiteks Mark Webber startis 18. kohalt ja tõusis kolmandaks, kaotades võitjale vaid seitse sekundit. Paar ringi veel ja ta oleks võinud ka võita.»

«Seega tuleb tõdeda, et uued reeglid on vormel-1 lõpuks ometi põnevaks teinud,» lisas Briatore. «Varem oli MM-sari lihtsalt masendav, nüüd aga on ruumi ka ootamatusteks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles