Teeremont lõpetas Põltsamaa roosiaia hooaja

Eili Arula
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põltsamaa roosiaia juhi Annela Orasi sõnul on roosiaia töötajad teeremondi pärast klientidelt ka pahandada saanud.
Põltsamaa roosiaia juhi Annela Orasi sõnul on roosiaia töötajad teeremondi pärast klientidelt ka pahandada saanud. Foto: Liis Treimann

​Tänavu sulges Põltsamaa roosiaed väravad tavapärasest kuu aega varem. Augusti keskpaigas algas Põltsamaa roosiaeda viival Pajusi maanteel remont ning selle tarvis teelõik suleti.

«Meie oma töötajad tulevad tööle läbi kitsaid radu ja kohalike aiamaid kasutades, seega klientidel on siia samuti keeruline, et mitte öelda võimatu tulla,» selgitas roosiaia omanik Annela Orasi enda ettevõtte varast hooaja lõppu.

Teiseks need kliendid, kes teeremondi kiuste ikkagi roosiaiani jõudsid, olid väga pahased, et teekond sinna sedavõrd keeruline on. «Mõne pahase kliendi jutust jäi mulje, nagu meie oleksime selle tee kinni pannud,» vahendas Orasi klientide muljeid.

Et Pajusi maantee sulgemine muutus paari nädalaga juba roosiaia töötajaile parajaks peavaluks, otsustas Orasi sellel nädalal roosiaia külastajatele sulgeda. «Meie teeme oma tavapärast tööd ikka edasi, praegu uuendame rooside kogu,» märkis ta. Põltsamaa roosiaias on ligi tuhat roosisorti.

Roosiaed avab uuesti väravad maikuus, kuid kauplus tehakse lahti naistepäeval. «Loodame, et selleks ajaks on teeremondiga ikka ühele poole saadud,» märkis Orasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles