Teie isiklik dinosauruste park. Uus arvutimäng!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Veiko Tamm

Dinosauruste vaimustus tabas meelelahutusmaailma Steven Spielbergi filmiga «Jurassic Park» ning järgnenud peaaegu veerandsajandi jooksul pole see väljasuremise märke ilmutanud. Eelmisel nädalal tehti mängijatele lahti värske arvutimäng «ARK: Survival Evolved», kus tuleb dinosauruste keskel ellu jääda.

Te ärkate kusagil rannaliival, kaltsud seljas ja varustuseks tühjad pihud. Ja tunnete peatselt, kuidas kiusama hakkavad nälg ja janu ja ebameeldiv kliima – kas liiga külm või kuum. Nii alustategi seda ainsat quest’i siin liivakastis – püüdu võimalikult kaua elus püsida.

Uskuge, algul see eriti kaua ei õnnestu! Kuid taaskehastudes ja oma olelusvõitlust jätkates kogute kogemuspunkte (exp) ning nende abil saavutate uusi tasemeid (level) ja koos sellega uusi oskusi, vastupidavuspunkte ning käsitöö (craft) retsepte. Algul on teil kivikirved ja -odad ning õlest või puidust hütid nagu laisematel põrsakestel, hiljem aga kivi ja metall, kuni päris megatippu jõudnutele avaneb ulmelise materjali TEK maailm.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles