Adidas tuleb välja okset ja õlut hülgavate tossudega

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Adidase okset ja õlu hülgavad jalanõud.
Adidase okset ja õlu hülgavad jalanõud. Foto: Tootja foto

Adidas tuleb vahetult enne populaarset Saksamaal toimuvat õllefestivali Oktoberfest välja okset ja õlut hülgavate jalanõudega.

Oktoberfest on ülipopulaarne õllefestival, kus inimesed maailma eri paikadest tulevad Saksamaale, et nautida melu ja head õlut, vahendab The Independent. Kuid suurürituse ja alkoholitarbimise juures võib juhtuda nii mõndagi, sealjuures ka oksendamist ja õlle maha ajamist, mistõttu on sel aastal Adidas otsustanud välja tulla õlut ja okset hülgavate jalanõudega.

Adidase okset ja õlut hülgavad jalanõud.
Adidase okset ja õlut hülgavad jalanõud. Foto: Tootja foto

Tossud on inspireeritud Saksa rahvariietest ja kaetud nahaga, mis on töödeldud spetsiaalse vahendiga, et olla valmis kõikideks ootamatusteks.

Jalanõud on üks osa spetsiaalselt Oktoberfestiks valmistatud riidesarjast, mille hulka kuuluvad ka Baieri rahvariietest inspireeritud pruunid püksid, millele on peale kirjutatud «Prost», mis on saksa keeles «proosit!» ehk «terviseks!».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles